Proiectii

1. Emil Boc măsura la naştere nu mai puţin de 1,95 m înălţime, 1,5 m lăţime (în dreptul umerilor) şi 150 de kilograme. Din nefericire, părinţii săi au trebuit să desfacă păpuşă Matrioşka în care fusese livrat pentru că micuţul se sufoca.

2. Emil Boc este cel mai mare dintre cei patru copii gemeni siamezi ai părinţilor săi. Din păcate, în momentul operaţiei de separare, premierul s-a ales doar cu ochelarii, doctorii hotărînd să distribuie majoritatea materialului spre Ştrumful Drege Tot, Frodo şi Mutulică.

3. Potrivit arheologilor, prima glumă referitoare la statura minionă a lui Emil Boc datează din secolul 10 Î.Hr. Publicitateşi constă într-o caricatură rupestră care îl înfăţişează pe Emil Boc luptîndu-se cu o veveriţă şi pierzînd.

4. Potrivit propriilor sale spuse, Emil Boc se simte la Guvern ca acasă, avînd în vedere că încă din copilărie e obişnuit să fie înconjurat de gîşte şi tăuni şi să se mînjească cu noroi.

5. Se spune că lacrimile lui Chuck Norris pot vindeca cancerul. Lacrimile lui Emil Boc nu pot face asta, în schimb se zvoneşte că deciziile lui îl pot agrava. Din fericire, nimeni nu l-a lăsat vreodată pe Emil Boc să ia o decizie singur, de capul lui.

6. Legenda potrivit căreia “atunci cînd era mic, Emil Boc era atît de mic încît taică-so’ îl bătea cu cureaua de la ceas” este o exagerare şi o minciună sfruntată. Nu acelaşi lucru se poate spune însă şi despre episodul stînjenitor în care Boc a dispărut de acasă trei zile şi a fost găsit ascunzîndu-se în căsuţa cucului din ceasul cu pendulă al părinţilor săi.

7. Emil Boc urăşte cîinii. Se spune că în prima sa zi de lucru în Bucureşti, un pechinez maidanez în călduri l-a pandit pe Emil Boc timp de 8 ore, pe întuneric, în scara blocului, ca să se întoarcă de la serviciu, după care sub ameninţarea colţilor l-a silit să intre cu forţa în lift şi l-a supus la cazne ruşinoase care cu greu pot fi menţionate. Chiar şi acum premierul lăcrimează inexplicabil cînd îi vede pe Goofy si Pluto la televizor.

8. Motto-ul preferat al lui Emil Boc este: “Nu există niciodată decizii prea proaste, ci doar oameni care să şi le asume”

9. Potrivit scrierilor lui Herodot, impresia generală pe care o avem despre guvernarea lui Emil Boc este perfect reală: ea chiar durează de o veşnicie avînd în vedere că de la executivul Deceneu încoace, mii de despoţi luminaţi au ales să-l înlocuiască pe Emil Boc tot cu Emil Boc.
10. Înregistrarea cu Emil Boc căzînd în emisiunea lui Andrei Gheorghe este un trucaj ordinar al mogulului Felix Voiculescu. În realitate, întreg platoul s-a deplasat brusc în sus pentru a-l pune pe PDL-ist într-o situaţie neplăcută, iar curentul produs l-a făcut să leşine.

11. Emil Boc urăşte micii. Chiar şi pe cei mari.

12. Pe cînd avea doar 20 de ani, Emil Boc a fost răpit din pragul casei părinteşti de un gîscan pe nume Martin şi purtat săptămîni de-a rîndul cu forţă prin Europa, inspirînd o carte despre traficul transfrontalier de carne vie intitulată Minunatele Aventuri Extraconjugale ale lui Nils Holgersson.

13. Foarte puţini oameni în viaţa ştiu acest lucru, însă, prenumele real al lui Emil Boc este George. Premierul a aranjat să-şi schimbe legal numele în Emil după ce s-a mutat la Bucureşti şi Traian Băsescu a început să-l strige pe holuri: Radu, Adriean, Relu, Ion, Gică, Mişu şi chiar Emil pentru că George era prea lung şi greu de reţinut.

14. Emil Boc a îndrăznit o singură dată să-i spună “Nu” în faţa lui Traian Băsescu însă a primit imediat ce merita. Întîmplător toată povestea s-a petrecut la acelaşi miting de la Ploieşti al partidului unde preşedintele s-a întîlnit şi cu pixelul albastru.

15. Emil Boc s-a născut cu trei coloane vertebrale însă a renunţat pe rînd la toate după ce a aflat că poţi să te răneşti serios, sau chiar să paralizezi dacă ţi le rupi din greşeală.

16. Emil Boc şi Traian Băsescu sunt atît de pasionaţi de desenele animate încît în cercuri restrînse premierul i se adresează preşedintelui cu “Maestre Gepetto” iar acesta îi răspunde cu “Da, fiule”

17. Iniţial Emil Boc negociase cu FMI un împrumut de 25 de miliarde. Planul său a fost dejucat însă după ce Mugur Isărescu a aflat că jumătate din bani erau destinaţi achiziţionării de coase din import iar restul erau pentru dulciuri şi şosete ortopedice.

18. Emil Boc vorbeşte în fiecare zi la telefon cu părinţii săi asigurîndu-i că răul cel mai mic e în siguranţă la Bucureşti, are de toate, doarme binişor noaptea şi şi-a mai comandat două rînduri de pantofi cu talpa supraînălţată.

19. Emil Boc nu împarte lumea în oameni buni sau rai ci doar în oameni de care vede la film şi oameni pe care îi vede la film.

20. De cînd era mic, Emil Boc şi-a dorit mereu să intre călare în Alba-Iulia, la fel ca Mihai Viteazul. Din păcate pentru premier niciuna dintre pisicile de la Guvern nu s-a lăsat pînă acum încălecată.

21. Peste 15 milioane de romani cred în continuare că Emil Boc este varianta cea mai bună pentru postul de prim-ministru. Alte 10 se tem ca nu cumva Afghanistan-ul să nu fie de aceeaşi părere.